Θεσσαλονίκη: Δωρίζονται 18 φορητές κλίνες ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου»

Στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» θα δωρίσει η Επιτροπή 2021 18 πλήρως εξοπλισμένες φορητές κλίνες ΜΕΘ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το νοσοκομείο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Σε τηλεδιάσκεψη με τον πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη, τον Υπουργό Υγείας, κ. Βασίλη Κικίλια και την κυρία Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα στον Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Παναγιώτη Μπογιατζίδη, στη Διοίκηση του Νοσοκομείου, Διοικήτρια κυρία Μαρία Γιοκατζή και Αναπληρωτή Διοικητή, κ. Δημήτρη Βαλαρούτσο η δωρεά από την Επιτροπή 2021 18 φορητών κλινών ΜΕΘ πλήρως εξοπλισμένων.

Όπως αναφέρθηκε στη ροή της συζήτησης η δωρεά αφορά ένα γενικό νοσοκομείο2000 εργαζομένων, όπως είναι το Γενικό Νοσοκομείο «Γεώργιος Παπανικολάου», που λειτουργεί ως νοσοκομείο αναφοράς COVID 19 εδώ και περίπου ένα χρόνο έχοντας νοσηλεύσει πάνω από 2000 ασθενείς σε κλινικές COVID και περίπου 300 ασθενείς έως σήμερα σε ΜΕΘ COVID, ενώ επιπλέον πλησιάζει τους 5500 εμβολιασμούς σε πολίτες για τον κορωνοϊό Sars-Cov-2. H δωρεά συνιστά σημαντική συμβολή που θα διαμορφώσει καθοριστικά το τοπίο στη λειτουργία του Νοσοκομείου αλλά και των υγειονομικών περιφερειών της Βόρειας Ελλάδας για να ανταποκριθούν και να αντιμετωπίσουν την πανδημία τώρα και στο μέλλον.”

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος