Τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, στην Παγκόσμια Ημέρα του Ξινόμαυρου, οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ευφάνταστο δείπνο στο Cookoo restaurant, με κεντρικό πρόσωπο την diva του Ελληνικού αμπελώνα, το Ξινόμαυρο!
Το μενού που επιμελήθηκε ο σεφ Βασίλης Τσόντζος, ετοιμάστηκε με αγάπη για το καλό φαγητό, με σεβασμό για τη γαστρονομία και λατρεία για το Ξινόμαυρο!
Όσοι παρευρεθούν θα γευτούν εκλεκτούς οίνους της ποικιλίας Ξινόμαυρο από τους Οινοποιούς Βορείου Ελλάδος.
Τα πιάτα του δείπνου θα συνοδεύσουν:
– Blanc de Noir 2017 – Taralas Winery – elinos
– Τρυγίας 2017 – Κτήμα Φουντή -Estate Foundi
– Ξινόμαυρο 2020 – Κτήμα Γεροβασιλείου (Domaine Gerovassiliou)
– Καλή Ρίζα 2017 – Kir-Yianni
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος