Γεμάτο από κόσμο είναι αυτές τις μέρες το Καπάνι της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος εφοδιασμός για το Σαρακοστιανό τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας. Οι τιμές, όπως λένε οι καταναλωτές, είναι ανεβασμένες σε σχέση με πέρσι, και ήδη από την αρχή της εβδομάδας, κάνουν έρευνα για τις τιμές των σαρακοστιανών ειδών..
Τα χαμόγελα άνθισαν στα πρόσωπα των εμπόρων που βλέπουν την αγορά να κινείται, προσβλέποντας σε καλύτερες ημέρες.
Οι τιμές για το σαρακοστιανό τραπέζι διαμορφώνονται ως εξής:
Στα θαλασσινά, τα καλαμάρια ξεκινούν από 18€, το χταπόδι από 16€, τα μύδια από 3,90€, οι γαρίδες από 14€ και τα θράψαλα από 8€.
Ο ταραμάς ξεκινά από 7€, το τουρσί από 2€ και ο χαλβάς από 5,70€.
Παρά τη γιορτινή ημέρα πάντως, κάποιοι πολίτες δεν μένουν ανεπηρέαστοι από την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία.
Όπως λένε οι έμποροι, αν δεν γινόταν αυτό που έχει συμβεί, θα υπήρχε καλύτερη διάθεση.
ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΡΕΤΗ ΤΑΣΟΥΛΑ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος