Θεσσαλονίκη: Απολογούνται σήμερα οι δράστες της ληστείας στην Τούμπα

Ο 27χρονος, που χτύπησε με την λαβή του όπλου τον 44χρονο υπάλληλο του ψιλικατζίδικου και στη συνέχεια τον πυροβόλησε το περασμένο Σάββατο στην Τούμπα θα οδηγηθεί σήμερα στις 12:00 στον ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει τον υπάλληλο και ισχυρίστηκε ότι το όπλο του εκπυρσοκρότησε κατά την πάλη.

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί και ο 35χρονος συνεργός του 27χρονου που φυλούσε “τσίλιες” στη διάρκεια της φονικής ληστείας.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας άσκησε δίωξη στον πρώτο για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία, οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ στον δεύτερο για συνέργεια στη ληστεία και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος