Θεσσαλονίκη: Αντιδρά ο εμπορικός κόσμος στο άνοιγμα των καταστημάτων δύο επιπλέον Κυριακές

Επιπλέον δύο Κυριακές τον χρόνο ανοίγουν τα καταστήματα στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κυρίαρχη αλλαγή στο νομοσχέδιο που βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση, η προσθήκη δύο Κυριακών τον Μάιο και τον Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων, οι οποίες καταργήθηκαν.
Το νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, βρίσκει αντίθετους τους εκπροσώπους του εμπορικού κόσμου της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, το νομοσχέδιο διατηρεί την πρόβλεψη για το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, η οποία δίνει τη δυνατότητα τα εμπορικά καταστήματα στην συγκεκριμένη περιοχή (που χαρακτηρίζεται τουριστική) να ανοίγουν κάθε Κυριακή σε όλη την περίοδο από τον Μάιο, μέχρι την 31η Οκτωβρίου κάθε έτους.

Με χαμόγελα έκλεισε, πάντως, η εμπορική κίνηση την εορταστική περίοδο και ο εμπορικός κόσμος περιμένει να διατηρηθεί το ίδιο κλίμα και κατά την περίοδο των εκπτώσεων που ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου. Τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΤΑΣΟΣ ΠΑΝΤΟΛΕΩΝ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος