Θεσσαλονίκη: Αναζήτηση δροσιάς σε υδάτινα πάρκα υπό το άγρυπνο βλέμμα ναυαγοσωστών

Μπορεί όπως λέει το ρητό «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει», ωστόσο, υπάρχουν και κοντινές οάσεις δροσιάς, πιο εναλλακτικές, για όσους θέλουν να πάρουν ανάσες εν μέσω καύσωνα, κοντά στη Θεσσαλονίκη, χωρίς προηγουμένως να έχουν ταλαιπωρηθεί με την κίνηση.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Μία λύση απέναντι στις υψηλές θερμοκρασίες, είναι οι πισίνες που βρίσκονται πολύ κοντά στην πόλη.

Όπως τόνισε ο κ. Δημήτρης Αραμπατζίδης, υπεύθυνος πολυχώρου, η Waterland είναι το μεγαλύτερο υδάτινο πάρκο της ηπειρωτικής Ελλάδος, το οποίο λειτουργεί από τις 10 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα.

Οι πισίνες είναι κλιμακωτές, με πιο διάσημο ” το νησί των πειρατών”, όπου οι γονείς μπαίνουν μαζί με τα παιδιά τους, υπό το άγρυπνο πάντα βλέμμα των ναυαγοσωστών.

Σε κάθε πισίνα υπάρχουν τρεις με τέσσερις ναυαγοσώστες για ασφαλές παιχνίδι, ενώ οι υπεύθυνοι συνιστούν τη λήψη ελαφρών γευμάτων και όχι την κατανάλωση αλκοόλ, τόνισε ο κ. Αραμπατζίδης, επισημαίνοντας ότι το συγκεκριμένο υδάτινο πάρκο που βρίσκεται στους Ταγαράδες, σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη, αποτελεί έναν ιδανικό εναλλακτικό προορισμό που υπόσχεται δροσιά και όμορφες στιγμές με εύκολη πρόσβαση σε όσους τον επιλέξουν.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος