Θεσσαλονίκη: Ανακοίνωση του Λιμενικού για τους δύο άντρες που βούτηξαν στους Νέους Επιβάτες

Ανακοίνωση εξέδωσε το Λιμενικό Σώμα για τους δύο αλλοδαπούς άντρες, πολωνικής καταγωγής, οι οποίοι το μεσημέρι της Κυριακής 22 Ιανουαρίου, βούτηξαν στη θάλασσα, στην περιοχή των Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο ένας εκ των δύο, ηλικίας 38 ετών.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

«Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Θεσσαλονίκης, από το Α.Τ. Θερμαϊκού και την Άμεση Δράση για δύο αλλοδαπούς άνδρες, ηλικίας 38 και 26 ετών, οι οποίοι βούτηξαν στη θάλασσα, στη θαλάσσια περιοχή Νέων Επιβατών Θεσσαλονίκης.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Α’ Λιμενικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης. Ο 26χρονος ανασύρθηκε από ιδιώτες και από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., ενώ εν συνεχεία χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε και ο 38χρονος, στον οποίο έγιναν προσπάθειες ανάνηψης από πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ωστόσο στην συνέχεια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής».

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος