Θεσσαλονίκη: 11 αυτόφωρες συλλήψεις για ναρκωτικά, κλοπές και λαθραία τσιγάρα

Αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας, Αστυνομίας, και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προέβησαν στην αυτόφωρη σύλληψη έντεκα ατόμων και σε σχηματισμό τεσσάρων δικογραφιών.

Ειδικότερα συνελήφθησαν:

  • Έξι  άτομα για παράβαση του Νόμου περί Ναρκωτικών, μεταξύ αυτών και 37χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης να έχει στην κατοχή του μικροδέμα ηρωίνης, βάρους (3,5) γραμμαρίων, μικροδέμα κάνναβης, ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο, καθώς και ναρκωτικά δισκία.
  • Ένα άτομο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών για απάτη.
  • Ένα άτομο για παράνομη βία.
  • Ένα άτομο για παράβαση του τελωνειακού Κώδικα. Πρόκειται για 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, στο κέντρο της πόλης, να έχει στην κατοχή του 80 πακέτα τσιγάρα που, στο σύνολό τους, δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Επιπλέον, ο 24χρονος κατά την προσπάθειά του να αποφύγει τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο τράπηκε σε φυγή και αντιστάθηκε σθεναρά με αποτέλεσμα να προκαλέσει τον τραυματισμό ενός εκ των αστυνομικών που διενεργούσε τη σύλληψη.
  • Δύο άτομα για περιπτώσεις κλοπής, τετελεσμένων και σε απόπειρα.

Επιπλέον, από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφαλείας Χαλκηδόνας, Δέλτα και Νεάπολης – Συκεών, σχηματίσθηκαν δικογραφίες για τέσσερις περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ισάριθμων ατόμων για πράξεις που τελέστηκαν σε προγενέστερο χρόνο στις περιοχές αρμοδιότητάς τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν σχετικά.

ΠΗΓΗ: ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος