Θέρμη-Πατέρας αρνητής self test: “Διεκδικώ τα ανθρώπινα δικαιώματά μου-Δεν πρέπει να βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους”

Array
Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το πρωί (21/9/2021) στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από εισβολή γονέα, ο οποίος αρνήθηκε να προσκομίσει  για το παιδί του, μαθητή του σχολείου, το απαιτούμενο self test, ενώ ενεπλάκη και σε επεισόδιο με τη διευθύντρια (η ίδια κατήγγειλε ότι την έσπρωξε κατά τη διάρκεια λεκτικής αντιπαράθεσης) για την οποία είπε ότι την παραμέρισε, επειδή του έκλεινε τον δρόμο. Ο πατέρας συνελήφθη και, λίγο πριν οδηγηθεί στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, υποστήριξε ότι το μόνο που κάνει είναι να διεκδικεί τα ανθρώπινα δικαιώματά του και ότι δεν πρέπει να βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους. Είπε ακόμη ότι θα συνεχίσει να στέλνει κανονικά το παιδί του στο σχολείο με το ζόρι, όπως έκανε σήμερα.

Ο πατέρας παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης και πήρε αναβολή για την ερχόμενη Παρασκευή. Η Εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας και έργω εξύβριση.

Νωρίτερα, σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αναφορικά με το εμβόλιο, ο πατέρας απάντησε ότι είναι αμφιβόλου προελεύσεως, ενώ κατά τη μεταγωγή του στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης,  επανέλαβε πως ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος και έχει δικαίωμα να ζει όπως επιθυμεί.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος