Θάνατος 3χρονης: Συνεχίζονται οι έρευνες για τα αίτια της τραγωδίας

Ανείπωτος ο πόνος στη κηδεία του 3χρονου κοριτσιού, που έχασε τη ζωή του στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Απαρηγόρητοι οι γονείς του παιδιού, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας είπαν το τελευταίο αντίο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα της.

Οι γονείς, που έχασαν μέσα σε λίγες ημέρες το παιδί τους αναζητούν απαντήσεις για το θάνατο του. Το κοριτσάκι νοσηλευόταν επί 10 ημέρες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με πόνους στον αστράγαλο και το χέρι. Ωστόσο δεν υπήρξε διάγνωση για τις αιτίες της νόσησης. Στις 30 Απριλίου η 3χρονη διακομίσθηκε διασωληνωμένη στο Ιπποκράτειο όπου και κατέληξε δυο ώρες μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο παιδί εντοπίστηκαν πνευμονολογικό και εγκεφαλικό οίδημα ενώ υπάρχει η πιθανότητα να είχε προσβληθεί από τη νόσο Kawasaki ή το σύνδρομο post Covid αφού το παιδί είχε αντισώματα κορονοϊού.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα θα ολοκληρωθεί μετά και τις επιπλέον εξετάσεις που ζητήθηκαν ενώ οι γονείς κατέθεσαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου ζητώντας να διερευνηθούν τα αιτία θανάτου.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΛΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΑΡΙΝΑ ΠΕΛΤΕΚΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος