Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν στην κεντρική Μακεδονία για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών σε δύο περιπτώσεις

Στην πρώτη περίπτωση συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός για παράνομη μεταφορά – προώθηση αλλοδαπών, απείθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και επικίνδυνη οδήγηση, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης. Ο 28χρονος τις πρωινές ώρες της 27ης Φεβρουαρίου κινούμενος στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Στην προσπάθειά του να διαφύγει, έσπασε τις μπάρες διοδίων της Ασπροβάλτας και κινήθηκε στην επαρχιακή οδό Κερδυλλίων, όπου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα την ανατροπή και ακινητοποίηση του αυτοκινήτου. Ο οδηγός συνελήφθη, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίσθηκαν έξι αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα. Ο οδηγός και οι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τραυματίσθηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για παροχή πρώτων βοηθειών.

Στη δεύτερη περίπτωση συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί ηλικίας 31, 39 και 49 ετών (2 άντρες – 1 γυναίκα αντίστοιχα) για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης αλλοδαπών και βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων. Ειδικότερα, σε δασώδη περιοχή κοντά στη Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας, ο 39χρονος, μετέφερε με φορτηγό δώδεκα (12) αλλοδαπούς (εκ των οποίων 2 ανήλικα) όπου τον περίμεναν ο 31χρονος με την 49χρονη.

Πηγή ΓΠΑΔΚΜ 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ