«Τελικός» σήμερα για τον Ολυμπιακό με έπαθλο τη 2η θέση του ομίλου

Το πιο σημαντικό ευρωπαϊκό παιχνίδι για φέτος έφτασε για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται σήμερα (25/11) στις 22:00 την Φενέρμπαχτσε στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League, έχοντας ως στόχο τη νίκη, η οποία θα του δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Μετά την εντός έδρας ήττα από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, οι Πειραιώτες βρίσκονται με την «πλάτη στον τοίχο», θέλοντας αποκλειστικά νίκη για να «κλειδώσουν» την πρόκριση. Η ομάδα του Μαρτίνς έχει αποδείξει αρκετές φορές στο παρελθόν πως λειτουργεί καλά όταν δεν έχει άλλα περιθώρια για απώλειες βαθμών, ειδικά στο «σπίτι» της.

Με νίκη, αλλά και με «γκέλα» των Γερμανών, ο Ολυμπιακός μπορεί να κυνηγήσει ακόμα και την πρώτη θέση του ομίλου. Η Άιντραχτ την ίδια ώρα φιλοξενεί στην έδρα της την Αντβέρπ.

Στο αγωνιστικό σκέλος του αγώνα, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα πραγματοποιήσει ιδιαίτερες αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, το οποίο κέρδισε ο Ολυμπιακός.

Ο Βατσλίκ θα πάρει ξανά θέση κάτω απ’ τα «ερυθρόλευκα» δοκάρια, με τους Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Μαντί Καμαρά αναμένεται να είναι οι δύο κεντρικοί χαφ με τον Αγκιμπού Καμαρά να παίζει πιο μπροστά τους σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στα άκρα φαβορί για να ξεκινήσουν είναι οι Ονιεκούρου, Μασούρας και ο Ελ Αραμπί θα αποτελέσει για άλλο ένα παιχνίδι την αιχμή του δόρατος της «ερυθρόλευκης» επίθεσης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε:

Βατσλίκ, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ο. Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Σουρλής, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκουρού, Λόπες, Μασούρας, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ισπανός Αντόνιο Ματέου Λαόθ, με βοηθούς τους Σεμπριάν Ντεβίς, Ρομπέρτο ντε Παλομάρ και 4ο τον Σαντιάγο Μάτρε. Στο VAR θα είναι οι Ισπανοί Αλεχάντρο Ερνάντεθ και Τεόντορο Σομπρίνο.

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος