Στις φλόγες πέντε αυτοκίνητα στο κέντρο της Αθήνας – Οι αρχές αναζητούν ένα άτομο ως δράστη των εμπρησμών

Eκδήλωση ταυτόχρονων εμπρησμών σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα υπήρξε το πρωί στην οδό Ζαΐμη, στα Εξάρχεια, πολύ κοντά στη συμβολή με τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, όπου μάλιστα έκλεισε ο δρόμος από τις αστυνομικές δυνάμεις. Κάτοικος της περιοχής ανέφερε στο ΕΡΤNews ότι άκουσε 4 με 5 εκρήξεις.

Επίσης, στη συμβολή της οδού Ιουλιανού με την 3ης Σεπτεμβρίου ακόμη ένα αυτοκίνητο παραδόθηκε στις φλόγες, ενώ το ίδιο ακριβώς συνέβη και με ένα σταθμευμένο όχημα στην οδό Σολωμού στα Εξάρχεια.

Επίσης, η Πυροσβεστική κλήθηκε να παρέμβει πάλι σχεδόν ταυτόχρονα για πυρκαγιές σε κάδους στην οδό Σαριπόλου, στα Εξάρχεια.

Στη Ζαΐμη ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, όπου μαζί με το κλιμάκιο της Πυροσβεστικής έκανα ελέγχους για να διαπιστώσουν αν υπάρχει κάποιο υπόλειμμα εμπρηστικού μηχανισμού ή τον τρόπο με τον οποίο προκλήθηκαν οι πυρκαγιές. Μάλιστα, από τις φλόγες, οι οποίες έφτασαν σε ύψος αρκετών μέτρων, έχει υποστεί ζημιά και η είσοδος μιας πολυκατοικίας στην οδό Ζαΐμη. Ευτυχώς δεν κινδύνευσε κάποιος πολίτης.

Όπως έγινε γνωστό οι αστυνομικές αρχές αναζητούν ένα άτομο ως δράστη των εμπρησμών σε αυτοκίνητα και κάδους απορριμμάτων στις οδούς Ζαΐμη, Σολωμού και 3ης Σεπτεμβρίου στα Εξάρχεια.

Ρεπορτάζ: Κώστας Παπαδόπουλος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος