Ταυτοποιήθηκε ο 26χρονος που πυροβόλησε οδηγό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Εξιχνιάσθηκε, μετά από την έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, υπόθεση πυροβολισμού σε βάρος 20χρονου Έλληνα που έγινε τον περασμένο Ιούλιο.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως φυσικός αυτουργός 26χρονος Έλληνας και ως συνεργός του 30χρονος Έλληνας σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, παράνομη οπλοφορία και συνέργεια σε  σωματική βλάβη.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της 21ης Ιουλίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο 20χρονος ενώ οδηγούσε δέχθηκε επικριτική παρατήρηση για οδηγική συμπεριφορά από τον 26χρονο που βρισκόταν σε άλλο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα οι δύο τους να έρθουν σε έντονη αντιπαράθεση, κατά την διάρκεια της οποίας ο δράστης πυροβόλησε μία φορά με πιστόλι τον 20χρονο στον αριστερό μηρό.

Σημειώνεται ότι, καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου, ο 30χρονος συνοδηγός στο όχημα του δράστη απέτρεπε σωματικά και λεκτικά τους συνεπιβάτες του θύματος να επέμβουν για την αποκλιμάκωση του επεισοδίου, ενώ στη συνέχεια διέφυγαν από κοινού με το αυτοκίνητο τους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος