Τα ΒορΟινά παρουσιάζουν στην Αθήνα τον πλούτο του θαυμαστού αμπελώνα της βόρειας Ελλάδας

Τα ΒορΟινά ταξιδεύουν στην Αθήνα.

Ο πλούτος του θαυμαστού αμπελώνα της βόρειας Ελλάδας με όλα τα εξαίρετα αποστάγματά της, θα παρουσιαστεί στην Αθήνα τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το βράδυ, στην πλατεία Συντάγματος.

Σύμφωνα με την Αλεξάνδρα Ανθίδου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας “Οινοποιών Βορείου Ελλάδος“, οίνοι ξηροί, λευκοί, ροζέ, ερυθροί, blanc de noir και orange, αφρώδεις λευκοί, ροζέ και ερυθροί, ημίξηροι, ημίγλυκοι και γλυκείς (φυσικώς ή φυσικός), μονοποικιλιακοί και σε χαρμάνια, αλλά και αμπελοοινικά αποστάγματα έως μακρόχρονης παλαίωσης, είναι μερικά μόνο από το εύρος των ΒορΟινών.

Κυρίως όμως οι επισκέπτες στα ΒορΟινά θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους δημιουργούς των θαυμαστών κρασιών που έχουν ξεχωρίσει εδώ και χρόνια και, παράλληλα, να ενημερωθούν για τις νέες δημιουργίες, νέες ετικέτες και στυλ κρασιών, την εξέλιξη των τρύγων των τελευταίων ετών, πλέον στη φιάλη. Ακόμη, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παλιές σοδειές, να συγκρίνουν τη διαδοχή μεταξύ κάθετων σειρών ή το terroir ενός τόπου μεταξύ οριζόντιων δοκιμών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος