Τα κάλαντα των Θεοφανείων στο ΥΜΑΘ από τα μέλη του Ποντιακού Συλλόγου Ακρινής

Παραδοσιακά κάλαντα των Θεοφανείων τραγούδησαν τα μέλη του Ποντιακού Συλλόγου Ακρινής Κοζάνης στην πρώτη εθιμοτυπική επίσκεψη για το 2024, που δέχθηκε στο Διοικητήριο ουφυπουργός Εσωτερικών του Τομέα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης.

Ο υφυπουργός τους ευχήθηκε για το νέο έτος σημειώνοντας πως ο νομός Κοζάνης και η Δυτική Μακεδονία διαθέτει ένα σημαντικό πολιτιστικό απόθεμα “ένα στοιχείο που αποτελεί παράλληλα και αναπτυξιακή δύναμη”, όπως τόνισε. “Το ΥΜΑΘ έχει και αυτήν τη διάσταση, είμαστε δίπλα σε αυτές τις πρωτοβουλίες και τέτοιες δραστηριότητες. Καλή δύναμη σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν την παράδοση, που μεταδίδουν από γενιά σε γενιά την ιστορία και τον πολιτισμό μας. Καλή χρονιά, καλή φώτιση και να είμαστε γεροί να δουλεύουμε σκληρά για την πατρίδα και για τον τόπο μας”, δήλωσε.

Ο νέος δήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Κοκκαλιάρης, επισκέφθηκε το πρωί μαζί με τα μέλη του Συλλόγου το ΥΜΑ-Θ, όπου είχε και την πρώτη του υπηρεσιακή συνάντηση με τον συντοπίτη τους υφυπουργό κ. Κωνσταντινίδη, καθώς όπως είπε “δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος