Τα χρήματα της εκδρομής έγιναν μουσικά όργανα σε σχολείο της Λαμίας

Μια μεγάλη οικογένεια, οι μαθητές του μουσικού σχολείου Λαμίας, έδειξαν ασυνήθιστη ωριμότητα  και διέθεσαν τα χρήματα που είχαν για την σχολική εκδρομή για την αγορά μουσικών οργάνων.

Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου προέβησαν στη δωρεά μουσικών οργάνων στο σχολείο τους αξιοποιώντας τα χρήματα της εκδρομής τους που δεν πραγματοποιήθηκε πέρυσι. Όταν τα παιδιά διδάσκουν σεβασμό, ήθος, αλτρουισμό, αλληλεγγύη, προσφορά και αγάπη, τότε υπάρχει ελπίδα. Οι έφηβοι ακολουθούν συμπεριφορές και παίρνουν παραδείγματα από το περιβάλλον. Ο διευθυντής του σχολείου Νίκος Τζίμας, έχει κάθε λόγο να αισθάνεται υπερήφανος για τους μαθητές του.

Η Όλγα, πρόεδρος του 15μελούς, εξηγεί ότι η πενθήμερη εκδρομή, δεν θα πραγματοποιηθεί, αφ’ ενός λόγω πανδημίας, αφ’ ετέρου γιατί βρίσκονται προ των πανελλαδικών εξετάσεων και χρειάζονται χρόνο για διάβασμα. Αποφάσισαν να ξοδέψουν τα χρήματα για να αγοράσουν κάποια μουσικά όργανα για το σχολείο. Είναι ένας τρόπος για να επιστρέψουμε στο σχολείο κάτι από όσα μας έχει προσφέρει τόσα χρόνια. «Με αφορμή τα έξι χρόνια μας σε αυτό το σχολείο και την άριστη συνεργασία με τους καθηγητές και την διεύθυνση, θεωρήσαμε χρέος μας να ανταποδώσουμε όσα έχουμε εισπράξει».

Επιπλέον αποφάσισαν να αφιερώσουν λίγο από τον χρόνο τους και να βάψουν μόνοι τους κάποιες από τις εξωτερικές προσόψεις του σχολείου, αλλάζοντας και το περιβάλλον που το είχαν βανδαλίσει με γκράφιτι.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος