Τα αφρώδη κρασιά για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς

Τα αφρώδη κρασιά  έχουν συνδεθεί με στιγμές χαράς και γιορτής. Η Αλεξάνδρα Ανθίδου, υπεύθυνη Marketing και Επικοινωνίας “Οίνοι Β. Ελλάδας” αναφέρθηκε στα αφρώδη κρασιά που… αγαπά το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς. Η ίδια τόνισε πως οι Έλληνες εμπιστεύονται τα ελληνικά κρασιά και προτιμούν ολοένα και περισσότερο τα εξαιρετικά αφρώδη κρασιά από τη Ζίτσα και το Αμύνταιο.

Από το ηχηρό άνοιγμα της φιάλης μέχρι το γέμισμα των “καλών” μας ποτηριών και την αίσθηση των φυσαλίδων στο στόμα, τα κρασιά μας ανεβάζουν τη διάθεση αποτελώντας πάντα την αφορμή για να αρχίσει το πάρτι.

Η σαμπάνια, το κρασί που παράγεται αποκλειστικά στην Καμπανία της Ιταλίας και οι φυσαλίδες της έχουν ταυτιστεί με το καλωσόρισμα του νέου έτους. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, τα αφρώδη κρασιά, μπορούν κάλλιστα να την αντικαταστήσουν, να συνοδεύσουν ένα γεύμα, να προσφερθούν σαν απεριτίφ δίπλα σε ορεκτικά ή με ποικιλίες τυριών ή γλυκών, συμπληρώνοντας επάξια τις πιο όμορφες στιγμές των γιορτών.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος