ΣΥΡΙΖΑ: Θεματικά «think tank» ανακοίνωσε ο Κασσελάκης με συντονίστρια την Διάνα Βουτυράκου

Τη δημιουργία μικρών «think tank» εμπειρογνωμόνων ανά θεματική, ανακοίνωσε με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, στα social media, με συντονίστρια την Διάνα Βουτυράκου, αλλά σε πλήρη συνεργασία με τον ίδιο.

Στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης αναφέρει:

«Το πρώτο βήμα για την ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι να σχηματιστούν μικρές ομάδες εμπειρογνωμόνων ανά θεματική, οι οποίες θα συνεργάζονται απευθείας μαζί μου.

Η Διάνα Βουτυράκου αναλαμβάνει τον ρόλο της συντονίστριας για την άρτια στελέχωση αυτών των μικρών «think tank».

Η Διάνα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω στα στελέχη του μέλλοντος. Και θα είναι από εδώ και πέρα στην πρώτη γραμμή ανάδειξής τους μαζί μου.»

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος