ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Με το «βλέμμα» στα προβλήματα της καθημερινότητας και την αντιμετώπισή τους ο Στ. Κασσελάκης

Στις προτάσεις για την κοινωνία και την οικονομία επικεντρώνεται στην επόμενη μέρα τουΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

Εστιάζει στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών και την αντιμετώπισή τους ενώ πυκνώνει το επόμενο διάστημα τις συναντήσεις του με εργασιακές και κοινωνικές ομάδες. Ταυτόχρονα, εντείνονται οι προετοιμασίες για τα περιφερειακά συνέδρια, τα οποία θα πραγματοποιήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα, ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί ψηλά στην πολιτική ατζέντα του τη σκληρή κριτική έναντι της κυβέρνησης για ζητήματα διαφάνειας. Επικαλούμενος ανακοίνωση της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και των Εθνικών Θεσμών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εγκαλεί την κυβέρνηση για αντισυνταγματικές και αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης των υποκλοπών, ενώ καταγγέλλει την κυβέρνηση ότι νομοθετεί σκανδαλωδώς ασυλία για τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ. Την ίδια ώρα που αυστηροποιηθεί τον ποινικό κώδικα για την υπόλοιπη κοινωνία, η κυβέρνηση εξασφαλίζει το ακαταδίωκτο για τα δικά της golden boys, σχολιάζει η Κουμουνδούρου, η οποία θα συνεχίσει να κρατά πολύ ψηλά τα ζητήματα διαφάνειας, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνηση.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης


Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος