ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ οφείλει απαντήσεις για το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων και όχι νέα ψεύδη με σενάρια επιστημονικής φαντασίας

«Πειστική απάντηση και όχι αστείες δικαιολογίες», ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, από τη ΝΔ για «το φιάσκο με την τράπεζα θεμάτων», επικαλούμενος την σημερινή ανακοίνωση της Ένωσης Πληροφορικών Ελλάδος.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Εδώ και 4 ημέρες η ΝΔ και ο προπαγανδιστικός της μηχανισμός κατασκευάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να δικαιολογήσουν το φιάσκο με την κατάρρευση της Τράπεζας Θεμάτων. Ωστόσο, έρχεται σήμερα η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας με ανακοίνωσή της να διαψεύσει κατηγορηματικά και με στοιχεία ότι η Τράπεζα Θεμάτων δήθεν έπεσε μετά από ‘πρωτοφανή επίθεση από χάκερς’.

Στην ανακοίνωση της μάλιστα αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «κατά πάσα πιθανότητα βρισκόμαστε και πάλι μπροστά στα αποτελέσματα της προχειρότητας, της έλλειψης σοβαρότητας, της έλλειψης σωστής μελέτης σχεδίασης και αποτίμησης ρίσκου».

Κλείνοντας υποστηρίζει ότι «το ζήτημα είναι ότι χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες βίωσαν μια απαράδεκτη ταλαιπωρία και η ΝΔ αντί να απολογηθεί ψάχνει ως συνήθως τις ευθύνες αλλού».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος