Συνολικά 50 τόνους βοήθειας απέστειλε ο δήμος Θεσσαλονίκης στις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας

Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται στο πλευρό των πυρόπληκτων,  συλλέγοντας τα απαραίτητα  ειδή  για να βοηθήσουν τους κατοίκους που έχουν πληγεί από την φωτιά.

Ήδη την Πέμπτη 19 Αυγούστου  έφυγε η δεύτερη αποστολή με είκοσι τόνους με τα απαραίτητα είδη ανάγκης προς τις πυρόπληκτες περιοχές της Εύβοιας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο δήμος Θεσσαλονίκης για τη στοχευμένη υποστήριξη των ανθρώπων που δοκιμάζονται από τις καταστροφικές φωτιές.

«Ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν θα σταματήσει ποτέ να σκέφτεται και να βοηθάει στην πράξη τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται», είναι το μήνυμα που έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες του προς τους δημότες, τους συλλόγους, τους φορείς αλλά και προς τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης, που ανταποκρίθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη στο κάλεσμα του δήμου Θεσσαλονίκης για τη συλλογή βοήθειας.
Είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα η αποστολή άλλων περίπου 30 τόνων με διάφορα είδη που είχαν καταγραφεί ως αναγκαία για την έμπρακτη στήριξη των δήμων και των ανθρώπων που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.
Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους τόσο στην Εύβοια όσο και στην Αττική θα συνεχιστεί  και τις επόμενες μέρες.
Ρεπορτάζ :  Νικολέτα Μπράγκα

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος