Συνεργασία για οικονομική και ψηφιακή ανάπτυξη υπέγραψαν το Πανεπιστήμιο του Πειραιά και το νοσοκομείο «Μεταξά»

Συμφωνία συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Πανεπιστημίου Πειραιώς και του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά».

Σκοπός της η συνεργασία μεταξύ των Ιδρυμάτων με στόχο την από κοινού αξιοποίηση των δυνατοτήτων των δυο φορέων. Συγκεκριμένα, έχει ως αντικείμενο την παροχή τεχνογνωσίας, τεχνικών υποδομών εκπαίδευσης και εμπειρογνωμοσύνης σε ζητήματα που άπτονται της οικονομικής, εκπαιδευτικής, και ψηφιακής ανάπτυξης των δύο φορέων.

Τη συμφωνία από πλευράς του Πανεπιστημίου Πειραιώς υπέγραψε ο πρύτανης, καθηγητής Άγγελος Κότιος και από πλευράς του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» ο διοικητής του, Χαράλαμπος Τουμπέκης.

Ο πρύτανης, καθηγητής Άγγελος Κότιος εξέφρασε τη χαρά του για μια συνεργασία που θα αποφέρει καρπούς και στα Ιδρύματα αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Πειραϊκού χώρου με την ανάπτυξη προγραμμάτων, την εξέλιξη της εκπαίδευσης, και των ανθρωπιστικών δράσεων εκτός των άλλων.

Ο κ. Χαράλαμπος Τουμπέκης χαρακτήρισε τιμή τη συνεργασία με ένα πανεπιστήμιο διεθνώς αναγνωρισμένο, που θα συμβάλλει τα μέγιστα ως επιστημονικός εταίρος του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Πειραιά «Μεταξά» στην υλοποίηση δράσεων εκπαιδευτικών και όχι μόνο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος