Συνελήφθησαν 13 άτομα που έκλεψαν καλώδια 25 χλμ. αξίας 1 εκατ. ευρώ – Φωτογραφίες ντοκουμέντα του ΕΡΤnews από τη δράση της συμμορίας

Συμμορία έκλεβε καλώδια χαλκού στα Μεσόγεια, από εργοτάξιο γαλλικής εταιρείας στην περιοχή της Παιανίας, και η αξία τους ξεπερνάει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Οι δράστες έμπαιναν πάντα νυχτερινές ώρες στις εγκαταστάσεις του εργοταξίου και έκλεβαν μεγάλες ποσότητες καλωδίων χαλκού, όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα.

Είχαν κλέψει καλώδια συνολικού μήκους 25 χιλιομέτρων, με την αξία τους να ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ.

Τα μέλη της σπείρας φόρτωναν τα καλώδια σε κλεμμένα φορτηγά και τα μετέφεραν σε ερημικές περιοχές, όπου έκαιγαν τα καλώδια και αφαιρούσαν τον χαλκό.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Παιανίας, αξιοποιώντας το οπτικό υλικό και δεδομένα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου ταυτοποιήθηκαν 13 κλέφτες χαλκού. Σε βάρος τους εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και μετά από ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε Αττική και Βοιωτία, συνελήφθησαν.

Οι δράστες είναι κατάγονται από την Αλβανία, την Ελλάδα, το Μπανγκλαντές και τη Βουλγαρία.

Δείτε περισσότερα στο ertflix.gr | Ακούστε περισσότερα στο ertecho.gr

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος