Συνελήφθη ο 66χρονος που κατηγορείται για βιασμό 32χρονης στο Ν. Πήλιο

Τα ξημερώματα συνελήφθη ο 66χρονος που κατηγορείται ότι ασέλγησε και βίασε 32χρονη γυναίκα που διασκέδαζε με την παρέα της σε νυχτερινό μαγαζί της περιοχής, όταν εκείνη φεύγοντας έχασε το δρόμο και ειδοποίησε μέσω  του κινητού της, τον κατηγορούμενο να την βοηθήσει. Ο φερόμενος ως δράστης, βρίσκονταν στην ίδια παρέα με την 32χρονη.

Η καταγγελία του βιασμού έγινε χθες . Πιο συγκεκριμένα το θύμα διασκέδαζε  σε νυχτερινό μαγαζί του Νοτίου Πηλίου, μαζί με την παρέα της στην οποία βρισκόταν και ο 66χρονος. Η 32χρονη όταν έφυγε από το κατάστημα, χάθηκε στο δρόμο και κάλεσε σε βοήθεια τον 66χρονο. Εκείνος μετέβη με το αυτοκίνητό του στο σημείο που χάθηκε η 32χρονη και ενώ το θύμα αρχικά ένιωσε ανακούφιση από την παρουσία του, πολύ γρήγορα κατάλαβε τις προθέσεις του και παρά την αντίδρασή της εκείνος την βίασε.

Το ΑΤ Νοτίου Πηλίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του 66χρονου, ο οποίος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο φάκελο της δικογραφίας υπάρχει εξέταση ιατρική της 32χρονης, μετά την καταγγελία της για βιασμό.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος