Συνελήφθη 18χρονος για παράνομη μεταφορά 10 αλλοδαπών

Αυξάνονται οι αριθμοί των παράνομων μεταναστών που προσπαθούν να φτάσουν στην ενδοχώρα. Παράλληλα, αυξάνονται και οι έλεγχοι αποτροπής του φαινομένου. Οι έλεγχοι από αστυνομικούς, οδήγησαν στην σύλληψη ατόμου που μετέφερε δέκα παράνομους αλλοδαπούς με φορτηγό.

Πρόκειται για 18χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αγίου Αθανασίου για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και απείθεια, ενώ διαπιστώθηκε ότι στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.

Το πρωί της 24ης Αυγούστου στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Κερδυλλίων), αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε 18χρονος, ο οποίος ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε σε περιοχή πλησίον της Ασπροβάλτας, όπου ο οδηγός επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη.

Στην καρότσα του οχήματος εντοπίσθηκαν συνολικά δέκα παράνομοι μετανάστες χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΠΗΓΗ: ΕΛ.ΑΣ. Γ.Ε.Δ. Θεσσαλονίκης

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος