Τεταμένη η ατμόσφαιρα στη συνεδρίαση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ. Απευθυνόμενος στα μέλη του Οργάνου, ο Στέφανος Κασσελάκης, ζήτησε την δέσμευσή τους για στήριξη της προεδρίας του, διαφορετικά όπως είπε, αν υπάρχει αμφισβήτηση, θα ζητήσει επαναβεβαίωση από τη βάση. «Δεν θα γίνω Ιφιγένεια» τόνισε χαρακτηριστικά.
Όπως μετέδωσε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Παντελάκης, ο κ. Κασσελάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, στην τοποθέτηση που έκανε ζήτησε επί της ουσίας δεσμεύσεις από την πλευρά των μελών της ΠΓ ότι θα στηρίξουν την ηγεσία του, σε διαφορετική περίπτωση εάν υπάρχει αμφισβήτηση της τότε εκείνος, όπως αναφέρει, θα ζητήσει επαναβεβαίωση από τη βάση.
«Αν δεν με εμπιστεύεστε, ζητώ αναβάπτιση της βούλησης και της εντολής των μελών. Σέβομαι τα όργανα, είμαι συλλογικός, τα σέβομαι παρότι δεν υπάρχει συλλογική διαδικασία που να μην υπήρξαν διαρροές. Πώς μπορεί να λειτουργεί ένα όργανο αν δεν σέβεστε τη διαδικασία; Εάν κάποιος με αμφισβητεί να το κάνει τώρα, εγώ δεν θα γίνω Ιφιγένεια» φέρεται, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι είπε ο κ. Κασσελάκης.
Κατά την προσέλευσή του ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δήλωση στις κάμερες και καταφέρθηκε εναντίον των Μέσων Ενημέρωσης που «κάνουν προπαγάνδα κατά του ΣΥΡΙΖΑ».
Συγκεκριμένα ο κ. Κασσελάκης αναφερόμενος σε διαδικτυακό μέσο δήλωσε ότι διάβασε ότι πήγε χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα. «Πόσο ψέμα μπορεί να είναι αυτό, χωριστά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήμουν εκεί μαζί τους. Επιτέλους αυτή η προπαγάνδα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τελειώνει. Από όλα τα μίντια. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και αυτό θα το δείτε πολύ σύντομα».
Σχετικό Άρθρο: ΣΥΡΙΖΑ: Νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας στη «σκιά» του μπρα ντε φερ και αιχμών Κασσελάκη – στελεχών
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος