Συνάντηση Τσίπρα-Γκουρία- Στην ατζέντα και η ετήσια έρευνα του ΟΟΣΑ (video)

Τον επικεφαλής του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη, υποδέχΘηκε στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός. Οι κ.κ. Αλέξης Τσίπρας και Άνχελ Γκουρία έδωσαν κοινή συνέντευξη, όπου παρουσιάστηκε και η ετήσια οικονομική έρευνα του Οργανισμού για την Ελλάδα.

Η ετήσια οικονομική έρευνα του Οργανισμού για την Ελλάδα) φέρνει καλά νέα συμφώνησαν Αλέξης Τσίπρας και Άνχελ Γκουρία κατά τον διάλογο που είχαν μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες στην έναρξη της συνάντησής τους στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον πρωθυπουργό να δηλώνει ικανοποιημένος «για όλα αυτά που καταφέραμε να πετύχουμε».

Ο κ. Τσίπρας είπε στον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (ΟΟΣΑ) ότι ήταν ένας πολύ σημαντικός εταίρος για την Ελλάδα την περίοδο των δυσκολιών και υπογράμμισε ότι «τώρα όμως θα είσαι ένας πολύ εποικοδομητικός εταίρος στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να δημιουργήσουμε ανάπτυξη βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς».

Ο κ. Γκουρία είπε ότι αυτές οι προσπάθειες δεν τελειώνουν ποτέ και τόνισε ότι «το πιο σημαντικό είναι να δώσουμε ένα σήμα για το τι μέλλει γενέσθαι και ότι τώρα ήρθε η ώρα ώστε οι προσπάθειες να ευοδωθούν και αναμένουμε μια καλύτερη ανάπτυξη στο εγγύς μέλλον». «Πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό», προσέθεσε.

Ο Άνχελ Γκουρία συναντήθηκε το πρωί με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Σχετική είδηση: Συνάντηση του πρωθυπουργού με τον γγ του ΟΟΣΑ ‘Ανχελ Γκουρία

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος