Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τους επτά συλληφθέντες αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ

Τους επτά αστυνομικούς οι οποίοι κρατούνται στη ΓΑΔΑ, για το αιματηρό περιστατικό στο Πέραμα επισκέφθηκε την Κυριακή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος. Οι αστυνομικοί συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 20χρονου οδηγού κλεμμένου αυτοκινήτου. Την επίσκεψή του στη ΓΑΔΑ, γνωστοποίησε ο υπουργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάνοντας λόγο για μια κίνηση με «αποκλειστικά ανθρώπινο και συμβολικό χαρακτήρα» Ο κ. Θεοδωρικάκος επικοινώνησε και με τον πατέρα του 20χρονου που σκοτώθηκε και του εξέφρασε τα ειλικρινή συλλυπητήριά του.

Η δήλωση του Τάκη Θεοδωρικάκου

“Πριν από λίγο επισκέφθηκα στη ΓΑΔΑ τους επτά αστυνομικούς που κρατούνται για την αιματηρή υπόθεση στο Πέραμα την Παρασκευή το βράδυ. Η κίνησή μου είχε αποκλειστικά ανθρώπινο και συμβολικό χαρακτήρα, για να στηρίξω ψυχικά νέους ανθρώπους που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία. Από εκεί και πέρα, η δικαστική εξέλιξη και οι πειθαρχικές διαδικασίες θα εξελιχθούν όπως προβλέπουν οι νόμοι.
Επίσης, επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον πατέρα του νεαρού που σκοτώθηκε στο συγκεκριμένο περιστατικό στο Πέραμα. Του εξέφρασα τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου.
Η κοινωνία μας χρειάζεται ανθρωπιά, ηρεμία και ασφάλεια για να προχωρήσει μπροστά. Σε όποια θέση και αν βρισκόμαστε, ιδιαίτερα αν υπηρετούμε τον δημόσιο βίο, οφείλουμε αυτό να το έχουμε καλά στο μυαλό μας”, αναφέρει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος