Συνάντηση Ν. Ανδρουλάκη με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ – «Προτεραιότητά μας η αξιοκρατία και η διαφάνεια στη χώρα»

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και το Δ.Σ.του ΑΣΕΠ είχε το πρωί της Τετάρτης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, υπογραμμίζοντας ότι «είναι προτεραιότητά μας η αξιοκρατία και η διαφάνεια στη χώρα».

«Πρέπει να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτόν τον θεσμό, που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ πριν από πολλές δεκαετίες με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Αναστάσιο Πεπονή. Δυστυχώς, τότε η Νέα Δημοκρατία πολέμησε πολύ τον θεσμό και τα τελευταία χρόνια με τον νόμο του 2021, αντί να συμβάλει στη διόρθωση διαδικαστικών προβλημάτων, δημιούργησε καινούργια» επισήμανε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Το αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων λαθών της κυβέρνησης είναι ότι χιλιάδες άνθρωποι βρίσκονται υπό ομηρία. Έχουν χάσει χρόνο, χρήματα και δυστυχώς δεν βλέπουν φως στο τούνελ» σημείωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σχετικά με τους επιτυχόντες του 2023.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος