Με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών, στην πλατεία της Κυψέλης, συναντάται σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν πως το πρόγραμμα του κόμματος απαντά στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητα των πολιτών.
Να ακούει τους πολίτες και να απαντά, προτείνοντας λύσεις για τα προβλήματα που εκείνοι αντιμετωπίζουν, έχει επιλέξει ο Αλέξης Τσίπρας, συνομιλώντας με κάθε κοινωνική και επαγγελματική ομάδα ξεχωριστά. Συναντάται σήμερα με τον Πνελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών που εκπροσωπεί τους βαριά κινητικά ανάπηρους. Στην πλατεία Κυψέλης και Φωκίωνος Νέγρη θα συζητήσουν τα θέματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Το βράδυ ο κύριος Τσίπρας θα μιλησει στην προγραμματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαλάνδρι. «Ελλάδα 2027: 7 βήματα για δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους», είναι ο τίτλος. Τονίζουν από την αξιωματική αντιπολίτευση ότι το πρόγραμμα του Συριζα είναι αυτό το οποίο απάντα στα μεγάλα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.
Αύξηση εισοδημάτων, καταπολέμηση αισχροκέρδειας, αντιμετώπιση ιδιωτικού χρέους, ενίσχυση κοινωνικού κράτους και άμβλυνση ανισοτήτων, βρίσκονται στο επίκεντρο της προγραμματικής εκδηλώσης του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος θα επιμείνει σε μία θετική για τους πολίτες προγραμματική ατζέντα στη βάση του εναλλακτικού σχεδίου διακυβέρνησης του κόμματος το οποίο θέτει σε ευθεία αντιπαράθεση με το σχέδιο και το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης
Σχετικό Άρθρο: Π. Τσαπανίδου για το θάνατο της νεαρής εγκύου στη Νέα Μάκρη: Η κυβέρνηση της ΝΔ άφησε πίσω της συντρίμμια στο ΕΣΥ
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος