Συμπλοκή στα Ζωνιανά: Αποσωληνώθηκε ο 54χρονος – Δεν αφαιρέθηκε η σφαίρα (video)

Αποσωληνώθηκε χθες το βράδυ ο 54χρονος τραυματίας της αιματηρής συμπλοκής στα Ζωνιανά, χωρίς ωστόσο οι γιατροί να καταφέρουν να αφαιρέσουν τη σφαίρα από την κοιλιακή χώρα. Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες για των εντοπισμό των τριών ατόμων, που προκάλεσαν τα επεισόδια.

Ο 54χρονος παραμένει στην μονάδα εντατικής θεραπείας και θα παραμείνει για ακόμη ένα 24ωρο. Η σφαίρα δεν αφαιρέθηκε ποτέ, γιατί ήταν σε σημείο που θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα με την αφαίρεσή της. Πάντως ενώ σφηνώθηκε στην κοιλιακή χώρα, δεν έπληξε κανένα ζωτικό όργανο.

Εάν είχε αφαιρεθεί η σφαίρα, θα βοηθούσε στη διερεύνηση της υπόθεσης π.χ εάν έπληξε απευθείας τον 54χρονο ή από εξοστρακισμό, ενώ μένει να απαντηθούν ερωτηματικά, όπως το εάν έγινε ανταλλαγή πυροβολισμών. Υπάρχουν τέτοιες πληροφορίες αλλά άτυπα, δεν υπάρχει καμία τέτοια κατάθεση στην αστυνομία και δεν έχουν βρεθεί και κάλυκες. Σε έρευνες που γίνονται στα Ζωνιανά στα σπίτια των εμπλεκόμενων έχουν βρεθεί και σφαίρες και ναρκωτικά οπότε στη δικογραφία που συμπληρώνεται θα διαφανεί ποιά  άλλα αδικήματα θα προστεθούν.

Στο χωριό πέφτουν οι τόνοι και η διάθεση των κατοίκων είναι να ξεχαστεί το περιστατικό, με δεδομένο ότι πάει καλά και η υγεία του 54χρονου.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες και για τους τρεις δράστες, τους δύο που ξυλοκόπησαν τον 45χρονο, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του και έφυγε από το νοσοκομείο μόνο με μερικά ράμματα στο κεφάλι και αυτόν που πυροβόλησε τον 54χρονο.

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Φανή Καλαθάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος