Συγκινητική επιστολή 13χρονου στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Λίγες ημέρες μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στη Σητεία της Κρήτης, ένας 13χρονος μαθητής έστειλε μια επιστολή στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας προσκαλώντας την να επισκεφθεί την πόλη του και να εμψυχώσει τους συμπολίτες του. Η κίνησή του αυτή του δεν άφησε ασυγκίνητη την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Ο Γιώργος Σταυρακάκης, μαθητής του 1ου Γυμνασίου Σητείας, μίλησε στην ΕΡΤ3 και εξήγησε γιατί αποφάσισε να απευθυνθεί στην κα Σακελλαροπούλου,  στον μόνο άνθρωπο που ο ίδιος πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει την πόλη του και τους ανθρώπους της να γιατρέψουν τις πληγές τους.
Ο Γιώργος, ο όποιος σχεδιάζει να γίνει δικηγόρος, έχει ήδη έτοιμο ένα πλάνο υποδοχής της Προέδρου στην περίπτωση που η ίδια αποφασίσει να επισκεφτεί τη Σητεία, που μετρά τις πληγές της μετά τις πρόσφατες καταστροφές.
Η κίνηση του μαθητή από την Κρήτη φαίνεται ότι δεν άφησε ασυγκίνητη την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η οποία προγραμματίζει να του τηλεφωνήσει για να τον ενημερώσει, μεταξύ άλλων, για την πρόθεσή της να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή του και να επισκεφθεί την πληγείσα Σητεία.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος