Super League: O ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό και μπαίνει στην κούρσα για την πρώτη θέση του πρωταθλήματος

Η ομάδα του Ραζβάν Λοτσέσκου επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού και μπαίνει στην κούρσα για την πρώτη θέση του πρωταθλήματος της Super League, καταδιώκοντας την ΑΕΚ που έχει μόλις έναν βαθμό διαφορά από εκείνη.

Στην Τούμπα το παιχνίδι ήταν ζωτικής σημασίας και για τις δυο ομάδες, καθώς με νίκη θα μπορούσαν να έχουν αρκετές πιθανότητες για να είναι διεκδικήτριες του τίτλου της φετινής Super League. Ο ΠΑΟΚ θέλησε να δώσει την μπάλα στον Ολυμπιακό με σκοπό να χτυπήσει στην κόντρα, με τους “ερυθρόλευκους” να πατάνε πιο πολύ περιοχή από ότι οι γηπεδούχοι.

Super League: O ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό και μπαίνει στην κούρσα για την πρώτη θέση του πρωταθλήματος

Με τους Μαρτίνς και Μασούρα να έχουν δημιουργικό και εκτελεστικό ρόλο, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έδειξε πως ήθελε να απειλήσει τον “δικέφαλο του βορρά”, αλλά όλες οι προσπάθειες κατέληξαν εκτός εστίας.

Ο ΠΑΟΚ χτύπησε στην κόντρα με τον Κωνσταντέλια να πατάει στην περιοχή στο 14ο λεπτό, με τον Τζολάκη να πέφτει στα πόδια του και τον VAR να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί χωρίς να υπάρχει κάτι επιλήψιμο. Στο 26ο λεπτό ο ΠΑΟΚ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα πάλι σε κόντρα επίθεση με τον Τάισον να πλασάρει ιδανικά από το ύψος της μεγάλης περιοχής τον Τζολάκη για το 1-0 του “δικεφάλου του βορρά”.

Διαβάστε περισσότερα στο ertsports.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος