Στυγερό έγκλημα στην Κατερίνη: Ο δολοφόνος πήρε προθεσμία να απολογηθεί το Σάββατο

Array

Προθεσμία ζήτησε και πήρε για να απολογηθεί το Σάββατο 19/6/2021, στις 10 το πρωί, αφού πρώτα εξεταστεί από ψυχίατρο, ο  δολοφόνος του 45χρονου κομμωτή στην Κατερίνη, ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος, δεμένος πισθάγκωνα και με κουκούλα στο κεφάλι, στην περιοχή της Καλλιθέας. Ο δράστης, ένας 58χρονος συγχωριανός του που είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα, ο οποίος ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Κίνητρο του 58χρονου που συνελήφθη για τη δολοφονία του 45χρονου κομμωτή φαίνεται να ήταν μάλιστα η πεποίθησή του ότι το θύμα τον είχε «καρφώσει» στους αστυνομικούς για διακίνηση ναρκωτικών. Η σορός του 45χρονου βρέθηκε από έναν περαστικό, έξω από τα κοιμητήρια της Κατερίνης.

Αφού ο δράστης παρέσυρε το θύμα σε ερημικό σημείο πίσω από τα κοιμητήρια του οικισμού Γαλήνη, το πυροβόλησε εν ψυχρώ, με κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι και έπειτα έδεσε το άψυχο σώμα του και του έβαλε φωτιά για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

Όμως, οι αστυνομικοί, αφού πληροφορήθηκαν για τη διένεξή τους, έκαναν έρευνα στο σπίτι του 58χρονου, όπου βρήκαν δενδρύλλια και ποσότητες κάνναβης, καθώς και το όπλο του εγκλήματος.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος