M. Αποστολάκη στο Πρώτο: «Ανέκδοτο» τα επιχειρηματικά συμφέροντα που προσάπτουν στον κ. Ανδρουλάκη-Η κυβέρνηση έχει χρεωθεί τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών (audio)

«Η πολιτική μετάφραση που έχει η πρόταση μομφής που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ, επί της ουσίας είναι μια σειρά από γεγονότα, μια σειρά από αλυσιδωτά γεγονότα, τα οποία έρχονται να σφραγίσουν τη σύγκρουση της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού προσωπικά με το κράτος δικαίου, την επίθεση θα έλεγα του πρωθυπουργού στο κράτος δικαίου και τη λειτουργία του, με τελευταίες, θα έλεγα ψηφίδες σε αυτή την πορεία τις αποκαλύψεις που έρχονται να σφραγίσουν αυτό που εδώ και πολύ καιρό λέμε, δηλαδή το δίδυμο σκάνδαλο. Έχουμε από τη μια πλευρά το έγκλημα των Τεμπών, αλλά έχουμε το δεύτερο, το δίδυμο, που είναι η ενορχηστρωμένη, μεθοδική και οργανωμένη από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, επιχείρηση της συγκάλυψης αυτού του εγκλήματος» δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας 91,6 και 105,8 και στην εκπομπή «Το GPS της Επικαιρότητας» με τον Θάνο Σιαφάκα, όπου βρέθηκε καλεσμένη, η Μιλένα Αποστολάκη, Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και Εισηγήτρια στο θέμα της πρότασης μομφής που αφορά την υπόθεση με τα Τέμπη.

«Ανέκδοτο» τα επιχειρηματικά συμφέροντα που προσάπτουν στον κ. Ανδρουλάκη-Η κυβέρνηση έχει χρεωθεί τη συγκάλυψη»

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, ερωτηθείσα για τους βαριούς χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν χθες στη Βουλή, εις βάρος του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, όπως «εντολοδόχος συμφερόντων», «πρόθυμος», η ίδια λοιπόν, είπε «είναι μια κλασική αντίδραση της εκάστοτε πλειοψηφίας κάθε φορά που βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Έχουμε δύο συνήθως επιλογές είτε τα επιχειρηματικά συμφέροντα είτε τον εσωτερικό εχθρό. Εδώ επελέγησαν τα επιχειρηματικά συμφέροντα, αλλά δυστυχώς και για τη Νέα Δημοκρατία και για τον Πρωθυπουργό, αυτό, όπως αντιλαμβάνεστε, ηχεί ως ανέκδοτο. Οι σχέσεις του πρωθυπουργού και της κυβέρνησής του με τα επιχειρηματικά συμφέροντα είναι στέρεες και θα σας έλεγα παραδοσιακές. Κατά συνέπεια, είναι ανεκδοτολογικής υφής αυτή η επισήμανση και θα σας έλεγα κάνοντας ένα βήμα παραπέρα, εγώ ερχόμενη να επικαλεστώ τις δημοσκοπήσεις ότι δεν μπορεί να πείσει κανέναν, έχει χρεωθεί τη συγκάλυψη και την έχει χρεωθεί γιατί υπήρχαν λόγοι. Αναφέρομαι στη δήλωση του πρωθυπουργού λίγες ώρες μόλις μετά την τραγωδία, ο οποίος μίλησε για ανθρώπινο σφάλμα. Στην πλειοψηφία του αναγκάστηκε υπό το βάρος της οργής που προκάλεσε σε λίγα εικοσιτετράωρα να ανασκευάσει αλλά αν δει κανείς την πορεία διαχείρισης των ερευνών γύρω από τα αίτια της τραγωδίας κατά τη διάρκεια της εξεταστικής επιτροπής, τη λυσσαλέα προσπάθεια της κυβερνητικής πλειοψηφίας να αποκλειστούν μάρτυρες, τη λυσσαλέα προσπάθεια της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ειδικά σε ότι αφορά το περιβόητο μπάζωμα, να μην εξεταστεί ούτε ένας μάρτυρας. Σε ότι αφορά το ζήτημα του παγώματος δεν εξετάστηκε ούτε ένας μάρτυρας. Διότι, σας θυμίζω ότι ο κ. Αγοραστός έχοντας αποκτήσει την ιδιότητα του κατηγορούμενου, επικαλέστηκε το δικαίωμα της σιωπής και δεν απάντησε όταν τον ρωτήσαμε ποιος του έδωσε την εντολή. Κατά συνέπεια και μια σειρά από άλλες πράξεις σε ότι αφορά τη συγκάλυψη».

Όλη η συνέντευξη της κας Αποστολάκη ακολουθεί παρακάτω:

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος