Στους δήμους Βόλβης και Θερμαϊκού ο Στέλιος Πέτσας

Επίσκεψη στον Νομό Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Αυτοδιοίκησης Στέλιος Πέτσας προκειμένου να συναντηθεί με εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης στους δήμους Θερμαϊκού, Βόλβης και Πυλαίας-Χορτιάτη σχετικά με τα θέματα που τους απασχολούν.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών ο οποίος επισκέφθηκε την περιοχή, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιώργο Τσαμασλή και συμμετείχε σε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοίνωσε μια σειρά σημαντικών έργων στον Δήμο Θερμαϊκού , που θα εξοικονομούν ενέργεια, με περιβαλλοντικό αποτύπωμα, και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών.

Αναφορικά με τα έργα στον δήμο Θερμαϊκού σύμφωνα με τον κ.Πέτσα έχει εγκριθεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης  το έργο προϋπολογισμού 4,9 εκατομμυρίων ευρώ για τη χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων που εξοικονομούν ρεύμα στην ύδρευση και στην αποχέτευση, ενώ έως τα τέλη του Απριλίου θα ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα έργα.

Αυτήν την ώρα ο κ. Πέτσας βρίσκεται στο δημαρχείο Βόλβης όπου είναι σε εξέλιξη διευρυμένη σύσκεψη με το Δήμαρχο Διαμαντή Λιάμα. Αύριο στις 9:00 θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Πυλαίας–Χορτιάτη και Πρόεδρο της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΕΝΗ ΚΑΜΠΑΚΗ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος