Στον ηθοποιό Έζρα Μίλερ επιβλήθηκε πρόστιμο και ψυχολογική θεραπεία για τη διάρρηξη σπιτιού

Array

Ο ηθοποιός Έζρα Μίλερ ομολόγησε σήμερα την ενοχή του για διάρρηξη και κλοπή αλκοόλ από το σπίτι ενός γείτονά του στο Βερμόντ, μία από μια σειρά συλλήψεων και αναφορών για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά πέρυσι που εκτεινόταν από τη Χαβάη έως τη Νέα Αγγλία.

Ο Μίλερ, ο οποίος εμφανίστηκε στις ταινίες της “Justice League” και πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη ταινία “The Flash“, με την παραδοχή και την τήρηση των όρων, θα αποφύγει την ποινή φυλάκισης τριών μηνών για πλημμέλημα παράνομης καταπάτησης ξένης ιδιοκτησίας, ενω του επεβλήθη πρόστιμο 500 δολαρίων και δικαστικό τέλος, με έναν χρόνο αναστολή και όρους που περιλαμβάνουν θεραπεία ψυχικής υγείας.

Δύο άλλες κατηγορίες αποσύρθηκαν, συμπεριλαμβανομένης μιας κακουργηματικής κατηγορίας για διάρρηξη που θα μπορούσε να επιφέρει ποινή φυλάκισης 25 ετών, αλλά η δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Βερμόντ Κέρι Αν ΜακΝτόναλντ-Κέιντι είπε στον Μίλερ ότι η κακουργηματική κατηγορία θα μπορούσε να επανέλθει αν δεν τηρήσει τις προϋποθέσεις της αναστολής.

Κατά τη διάρκεια της σχεδόν 30λεπτης ακροαματικής διαδικασίας στο Μπένινγκτον, ο 30χρονος Μίλερ απάντησε στις ερωτήσεις της δικαστού, αλλά αρνήθηκε να κάνει δήλωση. Ωστόσο, μετά την ακρόαση, η δικηγόρος του Μίλερ, Λίζα Σέλκροτ, έκανε δήλωση εκ μέρους του ηθοποιού: «Ο Έζρα θα ήθελε να ευχαριστήσει το δικαστήριο και την κοινότητα για την εμπιστοσύνη και την υπομονή τους καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και θα ήθελε για άλλη μια φορά να αναγνωρίσει την αγάπη και την υποστήριξη που έχει λάβει από την οικογένεια και τους φίλους του, οι οποίοι συνεχίζουν να αποτελούν σημαντική παρουσία στη  διαταραγμένη ψυχική του υγεία».

Ο Μίλερ τον Οκτώβριο κατηγορήθηκε για την κλοπή οινοπνευματωδών ποτών από το σπίτι ενός γείτονά του στο Βερμόντ. Η πολιτειακή αστυνομία ανταποκρίθηκε σε καταγγελία για διάρρηξη στο Στάμφορντ την 1η Μαΐου και διαπίστωσε ότι είχαν αφαιρεθεί αρκετές φιάλες αλκοόλ, ενώ ο ιδιοκτήτης του σπιτιού έλειπε.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δήλωσε ότι ήταν φίλος με τον Μίλερ για περίπου 18 χρόνια και αγόρασε το σπίτι πριν από ενάμιση χρόνο στο Στάμφορντ, όπου ο Μίλερ είχε επίσης σπίτι, σύμφωνα με την ένορκη βεβαίωση της αστυνομίας.

Ο Μίλερ κατηγορήθηκε αφού η αστυνομία συμβουλεύτηκε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ανέκρινε μάρτυρες. Επίσης είχε συλληφθεί δύο φορές πέρυσι στη Χαβάη, μεταξύ άλλων για ανάρμοστη συμπεριφορά και παρενόχληση σε καραόκε μπαρ.

Πηγή: AP

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος