Στο Ηράκλειο στις 25 και 26 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός και υπουργικό κλιμάκιο – Το πρόγραμμα

Διήμερη επίσκεψη στο Ηράκλειο την Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, συνοδευόμενος από πολυμελές υπουργικό κλιμάκιο, θα επισκεφθεί τα έργα εμβληματικού χαρακτήρα που υλοποιούνται στο νησί και θα δώσει το στίγμα του περιφερειακού σχεδιασμού για την ερχόμενη τετραετία, ενόψει των επικείμενων εθνικών εκλογών.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του πρωθυπουργού δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, ωστόσο, το περίγραμμά του έδωσε, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου το πρωί της Τετάρτης. Θα συνοδεύεται από πολυμελές κυβερνητικό κλιμάκιο, αποτελούμενο, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, από τις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Υποδομών, Ανάπτυξης, Υγείας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Εσωτερικών, Τουρισμού και Πολιτισμού, χωρίς, ωστόσο, ακόμα να έχουν οριστικοποιηθεί η εκπροσώπηση σε επίπεδο προσώπων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Τετάρτης θα επισκεφθεί τα εργοτάξια του νέου διεθνούς αεροδρομίου Ηρακλείου στο Καστέλι και του ΒΟΑΚ, στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος, που αποτελούν και τα δύο σημαντικότερα έργα που υλοποιούνται αυτή τη στιγμή στο νησί.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει, μαζί με τους υπουργούς τον περιφερειακό πρόγραμμα Κρήτης της Ν.Δ. για την ερχόμενη τετραετία, στη διάρκεια μεγάλης εκδήλωσης με τη συμμετοχή βουλευτών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης Α’ και Β’ βαθμού, αλλά και ορισμένων φορέων. Ο χώρος δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, ωστόσο εξετάζονται η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στη Λότζια και ο Θεατρικός Σταθμός, ως πιθανότεροι.

Στις 6.30 το απόγευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει ομιλία, πιθανότατα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ηρακλείου.

Την Πέμπτη, πριν την αναχώρηση του πρωθυπουργού και των υπουργών από την Κρήτη, ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου σε όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του νησιού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος