Στο δήμο Ερμιονίδας η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

Στο δήμο Ερμιονίδας, βρέθηκε η υφυπουργός Τουρισμού, Σοφία Ζαχαράκη. Στο δημαρχείο της περιοχής, συζητήθηκε ο απολογισμός της τουριστικής σεζόν, το τουριστικό προϊόν, η επιμήκυνση της σεζόν και η ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Η Υφυπουργός, ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες του Υπουργείου, όσον αφορά στην ανάπτυξη του γαστρονομικού τουρισμού, του ορεινού τουρισμού, των εναλλακτικών δραστηριοτήτων, του περιπατητικού, του ξενοδοχειακού, του συνεδριακού και του θαλάσσιου τουρισμού.

Στο δήμο Ερμιονίδας η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία ΖαχαράκηΔόθηκε έμφαση στις ειδικές μορφές τουρισμού, με στόχο τον εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος της Ερμιονίδας, στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στην ανάγκη εξειδικευμένων σεμιναρίων επιμόρφωσης για τους εργαζομένους και τους επιχειρηματίες του τουρισμού.

Συζήτηση έγινε και για την προώθηση νέων, ειδικών μορφών τουρισμού στην Ερμιονίδα, όπως του καταδυτικού τουρισμού, μετά και την πρόσφατη συγκρότηση του αρμόδιου συμβουλίου καταδυτικού τουρισμού, του οικοτουρισμού, καθώς και του γαστρονομικού και οινικού τουρισμού, ώστε να ανανεωθεί και να εμπλουτιστεί το τουριστικό προϊόν της πανέμορφης αυτής περιοχής.

Επιπλέον προγραμματίστηκε διημερίδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο στην Ερμιονίδα, παρουσία της Υφυπουργού, και θα κληθούν σ’ αυτή όλοι οι αρμόδιοι φορείς.

Στην συνάντηση, εκτός του δημάρχου, παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Τουρισμού και πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Αγγελική Λούμη και ο αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Αριστείδης Μπίμπας.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος