Στο αμερικάνικο πεντάγωνο ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στις 8 Απριλίου

Ουάσιγκτον – Ανταπόκριση: Λένα Αργύρη
Στις 8 Απριλίου θα γίνει τελικά στο Πεντάγωνο ΗΠΑ η συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου με τον ομόλογο του, Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου ΕΔ ΗΠΑ Στρατηγού Μάρκ Μίλεϊ.

Ο κ Φλώρος που θα παραμείνει στην αμερικανική πρωτεύουσα από τις 5 έως τις 8 Απριλίου, όποτε και θα μεταβεί στην Τάμπα της Φλόριντα, θα έχει επαφές και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ στις 7 Απριλίου θα συναντηθεί με τον Φίλιπ Ρίκερ Υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για θέματα Ευρώπης και την Μόλι Μοντγκόμερι Αναπληρώτρια Υπουργό Εξωτερικών για θέματα Ευρώπης.
Κατά την παραμονή του στην Ουάσιγκτον ο κ Φλώρος θα έχει επαφές με αμερικανούς νομοθέτες, ενώ θα παραστεί και σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στο Ελληνοαμερικανικό Ινστιτούτο ΑΗΙ.
Λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στην αμερικανική πρωτεύουσα εξαιτίας της πανδημίας, ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο ακριβές πρόγραμμα, το οποίο ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ