Στις 25 Ιουλίου τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου της Πάρου

Την Δευτέρα 25 Ιουλίου θα τεθεί σε λειτουργία το νέο διεθνές αεροδρόμιο της Πάρου. Ο νέος διάδρομος του αερολιμένα, μήκους 2.000 μέτρων και προϋπολογισμού 15,2 εκατ. ευρώ, χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Το έργο ξεκίνησε το 2012, με τις Aegean και Olympric Air να χρηματοδοτούν την κατασκευή της πρώτης φάσης του αεροσταθμού επιβατών αλλά και ευρύτερα έργα υποδομής.

Με αφορμή τα εγκαίνια του νέου αεροδρομίου, η Olympic Air παρουσίασε νέες πρωτοβουλίες για την αύξηση του τουρισμού σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της νησιωτικής Ελλάδας.

H Olympic Air έχει πλέον τη δυνατότητα να επιχειρεί στην Πάρο με μεγαλύτερο τύπο αεροσκάφους και έτσι δύναται να προσφέρει τους μήνες Αύγουστο και Σεπτέμβριο πολλαπλάσιες διαθέσιμες θέσεις, ενώ παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη από τις 4 Αυγούστου νέου δρομολογίου Θεσσαλονίκη – Πάρος.

Εγκαινιάζοντας τη λειτουργία του νέου αεροδρομίου της Πάρου η Olympic Air διαθέτει 9.000 θέσεις σε προσφορά για τα δρομολόγια Πάρος-Αθήνα και Πάρος-Θεσσαλονίκη για το διάστημα Ιουλίου – Αυγούστου, με τιμές από 39 ευρώ (κράτηση εισιτηρίων έως 20 Ιουλίου).

Από τις 25 Ιουλίου και κάθε μέρα, η αναχώρηση θα γίνεται από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 17:30 με ώρα άφιξης στον νέο αερολιμένα Πάρου στις 18:10 και η επιστροφή στις 18:35 από Πάρο και άφιξη στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 19:15.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος