Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές – Επίσκεψη Κ. Μητσοτάκη στην Κέρκυρα

Διανύοντας τα τελευταία μέτρα της προεκλογικής εκστρατείας οι πολιτικοί αρχηγοί πυκνώνουν τις περιοδείες τους για να βρεθούν κοντά στους πολίτες αναδεικνύοντας το σχεδιασμό για την θέση της χώρας στην Ευρώπη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί σήμερα την Κέρκυρα. Κεντρικό σύνθημα είναι η σταθερότητα και η τροχιά ανόδου, εστιάζοντας στα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών.

Σήμερα ο πρωθυπουργός στην Κέρκυρα θα έχει συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων, τον Δήμαρχο Κέρκυρας ενώ θα πραγματοποιήσει ομιλία σε συγκέντρωση πολιτών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που θα ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας, με την κεντρική ομιλία του στην Αθήνα, θέτει, με όλο και μεγαλύτερη ένταση, το ευρωπαϊκό και εθνικό διακύβευμα των εκλογών.

Ζητεί από τους πολίτες να στείλουν μήνυμα σταθερότητας και συνέχειας στον μεταρρυθμιστικό κύκλο, επισημαίνοντας, παράλληλα, ότι η φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη μετράει, προς όφελος όλων των πολιτών.

Ο πρωθυπουργός, σε αυτόν τον τελευταίο ανά τις περιφέρειες κύκλο των περιοδειών του, θα τονίζει ότι η φωνή της Ελλάδας πρέπει να εξακολουθεί να ακούγεται δυνατή στις Βρυξέλλες και την επόμενη πενταετία και ότι η κυβέρνηση πρέπει να εξακολουθεί να έχει την ισχυρότερη δυνατή νομιμοποίηση για να μπορεί να συνεχίσει τις μεγάλες αλλαγές που έχει δρομολογήσει.

Στην πρώτη γραμμή η ατζέντα της οικονομίας και της καθημερινότητας. Στον απόηχο της συζήτησης στην Ολομέλεια, στελέχη επισημαίνουν ότι κυβέρνηση παίρνει συνεχώς μέτρα, την ώρα που στην αντιπολίτευση θυμήθηκαν να «σηκώσουν» το θέμα της ακρίβειας δύο εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές.

«Δε θα ξαναχρεοκοπήσουμε από τις ψεύτικες και λαϊκίστικες υποσχέσεις της αντιπολίτευσης. Η ΝΔ έχει οικοδομήσει μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πολίτες», είναι το μήνυμα που εκπέμπεται.

Αποστολή: Δημήτρης Γκάτσιος

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος