Στην πρωτεύουσα του Καρναβαλιού live ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς

Ο Goran Bregovic, που λατρεύει την Ελλάδα, ήταν πιστός στο μεγάλο του ραντεβού με το Πατρινό Καρναβάλι, το Καρναβάλι όλης της Ελλάδας!

Το κορυφαίο συναυλιακό γεγονός του Πατρινού Καρναβαλιού βρίσκεται στην κατάμεστη πλατεία Γεωργίου. Η συναυλία του Γκόραν Μπρέγκοβιτς ξεσήκωσε τους Πατρινούς, αλλά και χιλιάδες επισκέπτες, που βρίσκονται στην Πρωτεύουσα του Καρναβαλιού!

Μάλιστα, όταν ο Μπρέγκοβιτς τραγούδησε το “Να’ ταν η χαρά οικόπεδο”, η πλατεία ξεκηκώθηκε και το κέφι χτύπησε «κόκκινο».

Στη φαντασμαγορική νύχτα της Πάτρας, τελευταία Παρασκευή της αποκριάς  οι βαλκανικοί ρυθμοί και οι μελωδίες του διεθνούς φήμης Goran Bregovic ενώσουν όλους… Πατρινούς και επισκέπτες σε μια ανεπανάληπτη γιορτή.

Μια γιορτή πλημμυρισμένη με ήχους γνώριμους και οικείους από τραγούδια των Βαλκανίων, που έγιναν και δικά μας τραγούδια.

Η συναυλία περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και φυσικά μελωδίες του σπουδαίου μουσικού, που τραγουδήθηκαν με ελληνικούς στίχους και λατρεύτηκαν από το κοινό: «Το Βενζινάδικο», «Θεός αν είναι», «Παραδέχτηκα».

Ρεπορτάζ: Αθανασία Σταμοπούλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος