Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας όπου αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και με τον Κύπριο ομόλογό του.
Συνομιλίες στο επίκεντρο των οποίων βρίσκονται ο εξελίξεις στην περιοχή αλλά και η διακρατική αμυντική συνεργασία Ελλάδος – Κύπρου έχει αυτή την ώρα στο υπουργείο Αμύνης στη Λευκωσία ο υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Δένδιας με τον Κύπριο ομόλογό του Βασίλη Πάλμα.
Σε λιγότερο από μία ώρα και μετά των πέρας των συνομιλιών οι δύο υπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις και αμέσως μετά ο κ. Δένδιας θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Χριστοδουλίδη. Γύρω στα μία θα παρατεθεί γεύμα στον ΥΠΕΘΑ ενώ νωρίς το απόγευμα ο κ. Δένδιας θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Ρεπορτάζ: Κωστής Κωνσταντίνου
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος