Στην ΕΡΤ ο Δ/ντής ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας: Δίνουμε αγώνα για τους τραυματίες στα επείγοντα (video)

Η διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης των θυμάτων, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας συνεχίζεται παρουσία αξιωματικών και ειδικών ψυχολόγων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Γονείς φοιτητών που ταξίδευαν με το μοιραίο τρένο και άλλοι συγγενείς προσπαθούν εναγωνίως να μάθουν κάποιο νέο. Πολλοί ξεσπάνε σε κλάματα, ο πόνος ανείπωτος για όσους ενημερώνονται ότι οι άνθρωποί τους είναι μεταξύ των νεκρών.

Α. Κομνός: Δίνουμε τον αγώνα μας, για να περιθάλψουμε όλους τους τραυματίες

Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η νοσηλεία των πολυτραυματιών που νοσηλεύονται αυτήν τη στιγμή στα νοσοκομεία της Λάρισας, με τους γιατρούς να συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη για να περιθάλψουν όσους χρειάζονται νοσηλεία.

«Γίνεται χαμός στο νοσοκομείο. Δίνουμε τον αγώνα μας για να περιθάλψουμε όλους τους τραυματίες που διακομίζονται στα Επείγοντα», αναφέρει ο διευθυντής της ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, Απόστολος Κομνός.

Σημείωσε ότι στο Γενικό Νοσοκομείο νοσηλεύονται τουλάχιστον 20 άτομα με δύο νεαρούς ηλικίας 20 με 21 ετών να είναι σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ.

Ο κ. Κομνός εκτίμησε ότι ο αριθμών των νεκρών θα αυξηθεί, διαβεβαιώνοντας πως οι γιατροί δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους.

Νεκροί φοιτητές από την ΚαλαμπάκαΔυο οι αγνοούμενοι από την Καρδίτσα

Τουλάχιστον δύο Καρδιτσιώτες βρίσκονται στη λίστα των αγνοούμενων επιβατών, ενώ δυο ακόμα Καρδιτσιώτισσες τραυματίστηκαν. Η μία νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ η δεύτερη νεαρής ηλικίας νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο Καρδίτσας.

Στο τρένο επέβαιναν και άτομα από τα Τρίκαλα. Σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται λόγος για 5 νεκρές φοιτήτριες από την Καλαμπάκα εκ των οποίων δύο 20χρονες δίδυμες κοπέλες.

Υπενθυμίζονται οι τηλεφωνικοί αριθμοί 2410683175 και 76 της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, στους οποίους μπορούν να καλούν οι οικείοι και οι συγγενείς των επιβατών, προκειμένου να πάρουν πληροφορίες για τους επιβάτες που μετακινήθηκαν με ασφάλεια στη Θεσσαλονίκη, καθώς και για όσους έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.

Ρεπορτάζ: Ελπίδα Κουτσογιάννη / Φρόσω Παύλου

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος