Στην αστυνομία ο δράστης του φονικού στους Αμπελόκηπους

Συνοδευόμενος από συγγενείς του παραδόθηκε, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ο 60χρονος απόστρατος αστυνομικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 68χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, χθες το απόγευμα, στην οδό Πανόρμου.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία ο δράστης παρέδωσε και το όπλο του φόνου.

Λίγο πριν από τις 18:00, χθες το απόγευμα στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου, ο ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, τραυματίστηκε θανάσιμα από τα πυρά του συνταξιούχου.

Πριν από το περιστατικό προηγήθηκε “άγριος καυγάς” μεταξύ των δύο ανδρών.

Στη συνέχεια ο 60χρονος τράπηκε σε φυγή και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας, ενώ πληροφορίες ανέφεφεραν ότι οι έρευνες επεκτάθηκαν εκτός Αττικής, στην Πελοπόννησο.

Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο πρώην αστυνομικός έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του, πήρε το όπλο του, επέστρεψε και πυροβόλησε τρεις φορές τον ιδιοκτήτη του γυμναστηρίου, ο οποίος κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Το ανατριχιαστικό είναι», σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες πως «ο απόστρατος από το σπίτι του μέχρι το γυμναστήριο περπατούσε με το όπλο στα χέρια. Πλησίασε τότε το θύμα και τον σκότωσε εν ψυχρώ με τρεις σφαίρες. Εν συνεχεία περπατώντας και με το όπλο στα χέρια απομακρύνθηκε από το σημείο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο απόστρατος αστυνομικός υπηρετούσε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων και είναι γνωστός για τις εθνικιστικές του απόψεις, ενώ φέρεται να ήταν και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής το 2012 στην Καλαμάτα.
Ο ίδιος, μάλιστα, φέρεται να ήταν επιφορτισμένος με τη δημιουργία ταγμάτων εφόδου της ΧΑ στην περιοχή του.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος