Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Κ. Μητσοτάκης – Αλλεπάλληλες συναντήσεις με εκπροσώπους συλλογικών φορέων

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021,και θα προεδρεύσει σε συσκέψεις με τους παραγωγικούς και οικονομικούς φορείς οι οποίες θα λάβουν χώρα στο κτίριο όπου στεγάζεται ο Τομέας Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών (Διοικητήριο).

Ενόψει της 85ης ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει σε συσκέψεις με τους βουλευτές της ΝΔ και τους τοπικούς φορείς της πόλης, τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Μεταξύ άλλων θα συναντηθεί με εκπροσώπους των Επιμελητηρίων της Θεσσαλονίκης, καθώς και των Συνδέσμων Εξαγωγέων και Βιομηχανιών Ελλάδος, τους πρυτάνεις των τριών πανεπιστημίων που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη και τους προέδρους Επιστημονικών Συλλόγων. Επίσης αναμένεται να συναντηθεί με τους εκπροσώπους φορέων που υλοποιούν ή σχεδιάζουν μεγάλα έργα στη Θεσσαλονίκη, όπως το Μετρό Θεσσαλονίκης, το Μουσείο Ολοκαυτώματος, το ΤhessΙntec, αλλά και το μητροπολιτικό Πάρκο του Παύλου Μελά.

Τον πρωθυπουργό αναμένεται να πλαισιώνουν οι υπουργοί Επικρατείας Άκης Σκέρτσος και Μεταφορών και Υποδομών και Κώστας Καραμανλής, οι υφυπουργός Μεταφορών Γιώργος Καραγιάννης και Εσωτερικών (τομέας Μακεδονίας-Θράκης) Σταύρος Καλαφάτης.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος