Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αντιμέτωπος με 10ετή κάθειρξη-Χριστούγεννα στα κρατητήρια

Array

Τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου, θα απολογηθεί στον ανακριτή ο Στάθης Παναγιωτόπουλος που θα κάνει Χριστούγεννα στα κρατητήρια, αφού ο Εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν την σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου, σε βαθμό κακουργήματος. Ο ίδιος παραδέχεται ότι ανέβασε τα ροζ βίντεο με την πρώην σύντροφό του αλλά τα κατέβασε αμέσως και δεν γνωρίζει ποιος τα ανέβασε και πάλι.

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία του πρώην τηλεπαρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, μετά την σύλληψή του για τη δημοσιοποίηση ροζ βίντεο με την πρώην σύντροφό του.
Ο παρουσιαστής συνελήφθη την Τετάρτη, ύστερα από δεύτερη μήνυση σε βάρος του για δημοσιοποίηση κι άλλων βίντεο με προσωπικές στιγμές, με ακόμη μία πρώην σύντροφό του.
Από την έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικός υπολογιστής και κινητό τηλέφωνο, τα οποία απεστάλησαν για εργαστηριακές εξετάσεις στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Οι αστυνομικοί κάνουν τώρα “φύλλο και φτερό” τα ηλεκτρονικά αρχεία του παρουσιαστή, αναζητώντας ίχνη για νέα βίντεο, ενώ, όσες κοπέλες καλούν την αστυνομία και αναφέρουν ότι υπήρξαν πρώην σύντροφοί του, μπορούν να πηγαίνουν στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, όπου τους δείχνουν υλικό, προκειμένου να αναγνωρίσουν τον εαυτό τους.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ3, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΗΣ, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΝΤΟΥΡΗΣ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος