Στα λευκά ντύθηκε ο Ν. Μαγνησίας

Ασυνήθιστη για την παραλιακή πόλη του Βόλου η εικόνα του χιονοσκεπούς τοπίου, λόγω του χιονιά που έκανε την επίσκεψη του γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Στα λευκά ντύθηκε ο νομός Μαγνησίας, με εξαίρεση προς το παρόν το Βελεστίνο και τον Αλμυρό. Κατά τις μετακινήσεις στο οδικό δίκτυο που συνδέεται με το Πήλιο είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες, ειδικά προς το Πήλιο, για Πορταριά και Μακρυνίτσα.

Γύρω στις δέκα το πρωί ανακοίνωση του Δήμου Βόλου, καλούσε τους κατοίκους να αποφεύγουν να κινούνται μέσα στην πόλη χωρίς σοβαρό λόγο, αφ’ ενός για την δική τους ασφάλεια, αφ’ ετέρου για να μην δυσχεραίνουν τον καθαρισμό των δρόμων από τα εκχιονιστικά μηχανήματα. Τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, ενώ θα εξεταστεί ανάλογα με τον καιρό, αν θα λειτουργήσουν την Τετάρτη.

Μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν στις αστικές συγκοινωνίες σε κάποια σημεία, ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ προς το Πήλιο.

Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος Ελένη Ραυτοπούλου, που έδωσε το ρεπορτάζ εν μέσω έντονης χιονοπτώσεως, λόγω των ιδιαίτερα χαμηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να επικρατήσουν τις επόμενες ώρες, οι δρόμοι θα θυμίζουν παγοδρόμιο και αυτό θα είναι το πιο επικίνδυνο για την πρόκληση ατυχημάτων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος